Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

WALK FREE

Καλησπερα αγαπητοι μου μπλογκοφιλοι!

Σημερα εγκαινιαζω με χαρα μια νεα στηλη, με τιτλο Κοινοτητες, στην οποια θα σας παρουσιαζω διαφορους οργανισμους, ελληνικους και ξενους, οι οποιοι αντιπαλευονται με οποιονδηποτε τροπο την αδικια και κανουν την Επανασταση της Καλοσυνης πραξη!

Ενας τετοιος οργανισμος ειναι το WALK FREE!
H συγκεκριμενη κοινοτητα δημιουργηθηκε με σκοπο να δωσει ενα τελος στην συγχρονη δουλεια.
Με τον ορο συγχρονη δουλεια εννοουμε οποιαδηποτε μορφη εκμεταλλευσης ανθρωπου απο ανθρωπο, ειτε μεσω εμποριου σαρκος, ειτε μεσω σεξουαλικης η σωματικης κακοποιησης, ειτε ακομα μεσω αθλιων συνθηκων εργασιας και διαβιωσης.

Μεσα απο ενημερωτικα μεηλ, newsletters, αιτησεις για συλλογη υπογραφων, αλλα και ακτιβιστικες δρασεις και δρωμενα ανα τον κοσμο, η Κοινοτητα Walk Free εχει ηδη στο ενεργητικο της πολλες μικρες νικες, που ισως αλλαξουν τη ζωη χιλιαδων ανθρωπων προς το καλυτερο.

Γινομενος μελος της Κοινοτητας, μπορει κανεις να βοηθησει με πολλους τροπους. Απο την απλη υπογραφη αιτησεων και προωθηση της ειδησης, μεχρι τις δωρεες και τον εθελοντισμο, υπαρχει ευρεια γκαμα ενεργειων, αναλογα με το τι θελει και τι μπορει ο καθενας να κανει.

Κι επειδη η αλλαγη στον κοσμο προερχεται μονο απο την σκληρη δουλεια και αφοσιωση των ανθρωπων, το δυνατοτερο ατου της Κοινοτητας ειναι τα ευφανταστα και ενθουσιωδη μελη που την αποτελουν!

Για περισσοτερες πληροφοριες, επισκεφτειτε την ιστοσελιδα: https://www.walkfree.org/

και για να μαθετε πως μπορειτε να συμμετεχετε, πατηστε εδω.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BkCwUNH1FTU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Σας αποχαιρετω με ενα υπεροχο βιντεο και σας στελνω πεταλουδισια φιλια!

4 σχόλια:

  1. Δεν γνώριζα τη δράση τους... σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, κορίτσι μου!
    Φιλιά πολλά, καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @funky monkey
    Καλο Σκ Ελλη μου! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάθηκε το σχόλιό μου..
    Έλεγα πως είναι πολλοί οι άνθρωποι που δουλεύουν για καλούς σκοπούς και δεν τους γνωρίζουμε, γι' αυτό και η ιδέα σου είναι εξαιρετική!
    Καλή Μεγαλοβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @woman in blogs
    Αλεξανδρα μου, ναι, ειναι πολλοι! Μοιαζει ο κοσμος χωρισμενος σε δυο στρατοπεδα...Κι οσο υπαρχουν αυτοι, οι καλοι, υπαρχει ελπιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή