Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

χρήστης ViralMo

ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!

Το παραπάνω βίντεο μιλάει από μόνο του!Έπεσε στην αντίληψη της καλής μου φίλης και συνεργάτιδας Χριστίνας και την ευχαριστώ πολύ που πρότεινε να τ' αναδημοσιεύσω μέσα απ' το πολύ αξιόλογο κι ευαίσθητο σε κοινωνικά θέματα ιστολόγιο "Το χαμομηλάκι".
Υπάρχουν στιγμές που ανακαλύπτουμε ότι η όποια άσχημη θέση μας είναι πολύ καλύτερη από άλλους ανθρώπους που βιώνουν δυσκολότερες καταστάσεις.Τότε μόνο κατανοούμε ότι υπάρχει αρκετός χώρος μέσα μας για να βρούμε δύναμη και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.Υπάρχουν όμως κι Άνθρωποι ανήμποροι που δεν σκέφτονται καν τις δυσκολίες τους, γιατί έχουν κάνει βίωμα στη ζωή τους την αγάπη! 

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να 'σαι πάντα καλά φίλη μου!!!
      Υπέροχο απόγευμα να περάσεις!!!:-)

      Διαγραφή
  2. Τελικά δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, αλλά αυτά τα αντιλαμβάνονται μόνο οι άνθρωποι που έχουν δυστυχώς τέτοιες βιωματικές δυσκολίες, όλοι οι άλλοι (εντάξει, όχι όλοι) είμαστε εγωκεντρικοί... Καλό απόγευμα Νίκο και Χριστίνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ καλή μου φίλη!Κι όταν βλέπουμε να έχουν τόση δύναμη αγάπης απλοί κι αδύναμοι άνθρωποι, τότε μπορούμε κι όλοι εμείς!Θέληση και συνείδηση χρειάζεται για να προτάξουμε το "εμείς" και να το κάνουμε πράξη!
      Χαρούμενη βραδιά να περάσεις Πέτρα με την οικογένειά σου και να 'στε όλοι καλά!!!:-)

      Διαγραφή