Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

Καλησπερα διαδικτυακοι μου φιλοι!

Ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε το ρολο της αστυνομιας στο παρακρατος και την παρουσια πολλων μελων της Χρυσης Αυγης στα σωματα ασφαλειας. Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που εχουμε γινει μαρτυρες αγριοτητων απο μεριας αστυνομικων και για να μην τα πολυλογω, ειναι απο τα σωματα που δεν χαιρουν ιδιαιτερης εκτιμησης.

Ομως, ειναι ταυτοχρονα οι ανθρωποι εκεινοι στους οποιους βασιζομαστε οταν το εγκλημα χτυπησει την πορτα μας. Κι ειναι αρκετοι αναμεσα τους που κανουν τη δουλεια τους οχι απλα σωστα, αλλα με την ψυχη τους. Γιατι, κακα τα ψεματα, αλλο μπατσος και αλλο αστυνομικος!

Σε αυτη την κατηγορια των ευσυνειδητων αστυνομικων ανηκει συσσωμη η ομαδα Διωξης Ηλεκτρονικου Εγκληματος. Ειδικα στον τομεα της παιδοφιλιας και της παιδεραστιας, το εργο που εχει να επιδειξει ειναι αξιοθαυμαστο και η επιτυχια τοσο μεγαλη, ωστε η Μ. Βρετανια εχει ζητησει τη βοηθεια μας για να παταξει τετοιου ειδους εγκληματα. Ο Μανωλης Σφακιανακης, αρχηγος της Ομαδας Διωξης Ηλεκτρονικου Εγκληματος, θα μεταβει μαζι με τον Βασιλη Κικιλια και μελη της ΔΗΕ στη Βρετανια ωστε να εκπαιδευσουν τους εκει συναδελφους τους.

Η ομαδα ΔΗΕ εχει προμηθευτει προσφατα ενα μηχανημα πολυ πρωτοπορο που ελαχιστες χωρες διαθετουν, με σκοπο να φτιαξει μια ασπιδα προστασιας στο διαδικτυο. Εντοπιζουν 24 ωρες το 24ωρο οποιο υλικο παιδικης πορνογραφιας διακινειται.

Απο το 2011 εως το 2014 σχηματιστηκαν 271 δικογραφιες για παιδικη πορνογραφια και φυλακιστηκαν 101 ανθρωποι στη χωρα μας.

Ας μη σταθουμε στο γεγονος οτι τοσοι πολλοι διεστραμμενοι ανθρωποι ζουν αναμεσα μας, αναπνεουν τον ιδιο αερα και μπορει να ειναι οπουδηποτε, διπλα μας....

Ας σταθουμε στην εξαιρετικη δουλεια του κου Σφακιανακη και της ομαδας του, που κανουν τον κοσμο για τα παιδια μας εστω λιγο πιο ασφαλη! Δεν ειναι τυχαιο εξαλλου οτι η Ελλαδα ειναι αυτη τη στιγμη στην πρωτη θεση παγκοσμιως στον εντοπισμο και την εξαρθρωση κυκλωματων παιδικης προνογραφιας!!!

Συγχαρητηρια!!! Κι ευχαριστουμε πολυ!

πηγη: http://hamomilaki.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό κείμενο κι αισιόδοξο!Δεν ήξερα πραγματικά γι' αυτήν την συγκεκριμένη επιτυχία!Ο Σφακιανάκης έχει χρόνια σ' αυτό τη θέση κι έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός στη δουλειά του.Γνωρίζω πάντως ότι έχουμε απ' τις καλύτερες αστυνομίες στον κόσμο, με μεγάλα ποσοστά εξιχνίασης όλων των εγκλημάτων.Αν όμως είχαμε και καλύτερη ατομική συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών(χωρίς ζαρντινιέρες, "εκπυρσοκροτήσεις", υπερβάλλοντες ζήλους κ.τ.λ.), τότε θ' αγγίζαμε το τέλειο!Αλλά αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία, που εξυπηρετεί σκοπιμότητες της εκάστοτε κυβέρνησης... όπως παλιότερα με τους αναρχικούς, έτσι και σήμερα με τους ναζιστές!
    Να 'σαι πάντα καλά Χριστίνα!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ο Σφακιανακης εχει ακουστει πολλες φορες! Ειναι ελπιδοφορο να υπαρχουν ανθρωποι σαν κι αυτον και την ομαδα του που δουλευουν σωστα και τιμια, για να μας αποδεικνυουν πως δεν ειναι ολοι και ολα ενα τσουβαλι!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή